tag:blogger.com,1999:blog-2768308649486915775.post6195258213775436832..comments2023-04-10T11:11:52.502+03:00Comments on Arta gustului: Linzer cu mereAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/05855555649706283369noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-2768308649486915775.post-64794822419227281922017-01-18T10:50:12.920+02:002017-01-18T10:50:12.920+02:00Buna ziua,
Foarte ciudat ceea ce imi scrieti intru...Buna ziua,<br />Foarte ciudat ceea ce imi scrieti intrucat nu mi s-a intamplat niciodata si prepar aceasta prajitura dintotdeauna pot spuneAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/05855555649706283369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2768308649486915775.post-62925061886344764062017-01-18T08:30:38.675+02:002017-01-18T08:30:38.675+02:00Am făcut prăjitura, este foarte bună, dar cred că ...Am făcut prăjitura, este foarte bună, dar cred că undeva s-a strecurat o eroare. După amestecarea ingredientelor specificate, a rezultat o masă de granule (făină şi zahăr) impregnate cu untură, fără posibilitatea de a le aduna într-un aluat. A fost nevoie de mai multă untură decât cele 150 de grame. (aprox. 250 gr.)<br />În plus, pt.că aluatul se lucrează destul de greu chiar şi ţinut la frigider, am întins foaia de dedesubt pe hârtie de copt tăiată la dimensiunea tăvii şi am transferat-o cu totul în tavă, iar pe deasupra am răzuit aluatul pe răzătoarea mare. Nu este dacât o sugestie pentru cine nu se descurcă, la fel ca mine, să lucreze aluatul acesta cum scrie la carte!<br />Adinahttps://www.blogger.com/profile/03141500732068136287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2768308649486915775.post-18003556939040408072017-01-15T20:53:30.078+02:002017-01-15T20:53:30.078+02:00Cu drag!Cu drag!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05855555649706283369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2768308649486915775.post-18206677950185064712017-01-15T13:34:06.327+02:002017-01-15T13:34:06.327+02:00Vă mulţumesc pentru răspunsul prompt! Vă mulţumesc pentru răspunsul prompt! Adinahttps://www.blogger.com/profile/03141500732068136287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2768308649486915775.post-87242755373831487072017-01-15T13:33:49.144+02:002017-01-15T13:33:49.144+02:00Vă mulţumesc pentru răspunsul prompt! Vă mulţumesc pentru răspunsul prompt! Adinahttps://www.blogger.com/profile/03141500732068136287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2768308649486915775.post-44446244806918455122017-01-14T18:26:21.320+02:002017-01-14T18:26:21.320+02:00Buna seara,
Tava pe care o folosesc eu este de 40 ...Buna seara,<br />Tava pe care o folosesc eu este de 40 cm x 27. O sa va rog frumos sa ma urmariti pe www.artagustului.ro sau pe pagina oficiala https://www.facebook.com/ArtaGustului/?fref=ts. O seara placuta va doresc!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05855555649706283369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2768308649486915775.post-58208692976158008542017-01-14T16:23:37.843+02:002017-01-14T16:23:37.843+02:00Ce dimensiune trebuie să aibă tava în care coacem ...Ce dimensiune trebuie să aibă tava în care coacem linzerul, pentru aceste cantităţi?Adinahttps://www.blogger.com/profile/03141500732068136287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2768308649486915775.post-47940511910778024772016-01-16T23:39:02.227+02:002016-01-16T23:39:02.227+02:00Buna seara,
Incercati cu unt, insa rezultatul nu ...Buna seara,<br /><br />Incercati cu unt, insa rezultatul nu va fi acelasi datorita faptului ca untura face ca aluatul sa se topeasca in gura. Incercati cu untura din magazin, exista la pachete de 250 gr. Va multumesc pentru interes si va urez o seara frumoasa in continuare!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05855555649706283369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2768308649486915775.post-62618723713736382122016-01-16T23:05:22.307+02:002016-01-16T23:05:22.307+02:00cu ce s-ar putea inlocui untura de casa ? ulei de ...cu ce s-ar putea inlocui untura de casa ? ulei de masline ? unt ?Anonymousnoreply@blogger.com