O prajitura simpla, usoara pe care o servim
rece sau o putem congela si in acest fel vom obtine un parfait delicious. In
cazul in care congelam prajitura, o scoatem din congelator cu cca. 30 minute
inainte de servire.
Ingrediente:
3 pachete de biscuit Petit Beurre sau biscuti populari (
Important este sa nu fie foarte dulci )
3 plicuri de budinca de vanilie
9 linguri de zahar
1 l
lapte proaspat
500
ml de frisca
250
gr unt
200
gr zahar pudra
3
linguri cacao amar
Fierbem budica cu laptele si cele 9 linguri
de zahar. Cand este gata o dam la o parte si o lasam putin sa se raceasca dupa
care amestecam 200 gr de unt in aceasta.
Luam o tava dreptunghiulara in care vom aseza
6 x 4 biscuti peste care vom pune crema preparata din budica si unt.
Asezam un alt rand de 6 x 4 biscuti si
deasupra acestora vom intinde frisca batuta.Deasupra mai asezam un rand de
biscuti si acum preparam glazura din zaharul pudra, cele 50 gr de unt ramase si
cele 3 linguri de cacao amar. Asteptam sa se raceasca putin si intindem glazura
peste biscuti.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu