Ingrediente:
12 felii de cașcaval
100 gr de cașcaval ras
100 gr de cremă de cașcaval
100 gr de unt
9-10 felii de șuncă de Praga
5 ouă
1 linguriță de muștar
Pătrunjel verde tocat mărunt
Sare, piper alb
Luăm o tavă în care punem hârtie de copt, așezăm
feliile de cașcaval una lângă alta în așa fel încât să pară o masă unitară și
radem deasupra cașcaval. Dăm tava la cuptor preîncălzit pentru numai 2-3
minute, timp în care feliile de cașcaval se vor încălzi și uni între ele.
Până
când se răcesc acestea, curățăm ouăle fierte, le separăm albușul de gălbenuș,tocăm
mărunt albusurile, le amestecăm cu crema de cașcaval, pătrunjel verde tocat mărunt,
mirodenii apoi ungem feliile de cașcaval cu această compoziție și acoperim cu
feliile de șuncă de Praga. Gălbenușurile
le vom freca cu untul, linguriță de muștar, sare și ungem șunca cu crema, apoi
cu mare grijă facem o rulada bine strânsă. Vom așeza rulada în folie de plastic
și o punem la rece.
Feliem rulada cu un cuțit foarte bine ascuțit și dat prin
apă fierbinte.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu