joi, 6 august 2015

Crema de jambon si Mascarpone a la Gabriella



Acesta este un preparat simplu, cu gustoase ingrediente italiene si usor de preparat. O crema pe care o putem folosi cum dorim: la condimentarea pastelor fainoase, la umplerea rosiilor sau a oricaror legume pentru un aperitiv sau o putem folosi la tartine.
Ingrediente:

50 gr jambon de Praga sau prosciutto cotto
3 linguri de crema Mascarpone
1 lingura de crema de branza fina
3-4  linguri de smantana de gatit
1 lingura de Parmezan sau Grana Padano
½ lingurita coaja de portocala rasa
½ lingurita coaja de lamaie rasa
Sare
Piper negru proaspat macinat

Preparare:

Prepararea este foarte simpla: punem toate ingredientele inafara de coaja de citrice si piper intr-un robot de bucatarie si mixam pana cand obtinem o crema densa. La sfarsit adaugam coaja de citrice si piperul si mai mixam putin. Voilà, crema este gata si putem face cu ea ce dorim. 

Folositi numai ingrediente de calitate pentru gusturi excelente si pentru o viata sanatoasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu