luni, 20 iunie 2016

Revine Food Bloggers Conference, cu cea de a 4-a editie!



Au trecut deja 6 luni de la editia de iarna a Food Bloggers Conference, editie ce a fost un succes si iata ca ne pregatim cu nerabdare, pentru cea de a 4-a editie a conferintei: Summer Edition. Evenimentul va avea loc  vineri, 24 Iunie 2016, incepand cu orele 09.00, la JW Marriott Grand Hotel Bucharest.

De aceasta data, ma regasesc printre Ambasadorii evenimentului si vin la voi, cu cateva informatii pe care trebuie a le stiti negresit!

Food Bloggers Conference reuneste bloggeri culinari, Chefi, formatori de opinie din industrie si din comunicare, pasionati de gastronomie si reprezentantii unor renumite branduri.
Editia de vara 2016 se va desfasura pe parcursul unei zile intregi, fiind structurata in 4 sesiuni, dupa cum urmeaza:

Working With Brands – sesiune in care participantii vor invata contruirea unei strategii de comunicare cu un brand
Chefs Talks – intalnire cu Chefi renumiti, ce vor impartasi din experientele si din retetele lor de succes
Food Blogging Trends – sesiune ce urmareste si impartaseste cele mai noi tendinte din gatsronomie
Starting a Business – sesiune ce va impartasi secretele punerii bazei unei afaceri, pornind de la un blog culinar.
Totodata, in paralel cu conferinta se va desfasura un seminar special, sustinut de Nicolae Lica, Executive Chef JW Marriott Grand Hotel Bucharest, seminar in care participantii vor afla secretele din spatele unei bucatarii de 5 stele si administrarea acesteia. Acest seminar este dedicat in exclusivitate bloggerilor culinari, locurile fiind limitate.

Printre vorbitorii acestei editii, se numara: Chef Joseph Hahad, Chef Gabriel Toader, Chef Liviu Lambrino, video bloggerul Geanina Staicu-Avram, proprietara Mazilique Studio, Cristina Mazilu, proprietara braseriei Zexe, na Consulea, proprietarul Vacanta in Toscana, Sorin Axinte si managing partner-ul The Practice, Oana Bulexa.

Lista completa a vorbitorilor, ambasadorilor si bloggerilor culinari acreditati este disponibila pe site-ul oficial: www.foodbloggers.ro
 
Organizatorul evenimentului este agentia Evensys si sponsor principal Lidl Romania. Partenerii evenimentului: Napolact, Tefal, Shan’shi, Nestlé, Eisberg, Silva, Freeway si Microsoft.

Urmariti-ne si pe hastag-ul #foodbloggers16 si sa ne vedem cu bine! Pana dupa eveniment, a voastra

Gabriella ;)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu